Para los que quieran agregarse a la ruta NorOriental

Publicado: 28 junio, 2011 de marchapopularindignada en Diario Ruta Nororiental, Diarios de Ruta

Avisar a Ruta NorOriental de vuestra llegada y ayudarles.

Para decir a #marchaNorOriental Cuando y como bajáis, si tenéis espacio en el coche y que días volveis,  escribir a rutanororiental.transporte@gmail.com >> su ruta por días >> http://db.tt/VpCw0Ls

Lxs que bajáis solo para apoyar durante el fin de semana sois muy bienvenidxs, pero traeros comida, no podemos tener para todos. Y también decir si teneis plazas en coches!

Escribir al mail este para estos temas, ok?

Y si bajáis en coche y os sobra espacio, necesitan comida y muchas cosas más! Necesitamos vuestra ayuda y vuestra presencia!

Si tenéis contactos con gente de la ruta, hacer un llamamiento general, por favor. El calor nos está machacando bastante!

Pensad siempre, en llevar comida para el dia y si puedes para ayudarlxs. Os paso una lista de necesidades, si puedes ayudar en algo seria genial!!

http://www.facebook.com/notes/marcha-popular-indignada/necesitats-urgents-de-la-ruta-nord-oriental-necesidades-urgentes-de-la-ruta-noro/203007326411832

Muy importante que leais los consejos médicos y de autogestión. El camino es duro.

https://marchapopularindignada.wordpress.com/2011/06/22/recomendaciones-ante-la-ola-de-calor/

https://marchapopularindignada.wordpress.com/2011/06/23/importante%C2%A1-autogestion-de-los-caminantes/

Gracias!!!!  Os esperamos!!

Anuncios
comentarios
 1. Dani dice:

  Salud, indignaíll@s!¡ Estoy buscando alguien que tenga coche y kiera subir a la Marcha este sabado, 9 de julio, para compartir los gastos de combustible y echar unas risas de camino allá! He visto q tb hay dos chicos más ke buscan lo mismo, así ke estoy seguro de ke encontraremos cómo subir juntos. Mi email es tinteroteteratu@hotmail.com, y mi telf 630 07 27 65

  Nos vemos en estos días de rebeldía!¡

 2. vulpe dice:

  UN AMIGO Y YO ESTE PRÓXIMO SABADO, 9 DE JULIO, SOMOS DE HOSPITALET DE LLOBREGAT, IREMOS DESDE BARCELONA A LA MARCHA KE SALIÓ DE BCN, INCORPORARNOS, PERO NO SABEMOS COMO IR , LLEGAR, HASTA LOS PUEBLOS KE PASAN ESOS DIAS… KOMO MUI TARDE LO TENEMOS K SABER EL VIERNES PROXIMO, PARA KUALKIER INFORMACION DECIRME : vulpesss@hotmail.com

  SI HAY ALGUN KOCHE LIBRE O NOSE. merci 🙂

 3. qaesar dice:

  Hola, soy de Acampada Zaragoza. Cómo podemos ponernos en contacto con la marcha que han iniciado desde Lleida?

 4. Clara dice:

  Ja arriba el cap de setmana!! Tots de marxa!!

 5. Hola, soc l’Isaac INdignadisim per lorganitzacio i la actuacio de infiltrats i despolls que ens segueixen crean altercats als pobles…. vai tornar a BCN per poder administrar continguts, al entrar el plaça descobreixo una direccio descomunicada , alterada, traidora, no representativa, aquest tb es un contingut.
  Com ahureu notat em marxat uns pocs amb seny,dels eslogans i la desconfiança que pobles ens tenen . No volem medis volem persones! No volem politicas o asambleas , volem solucions , ajudar intercambiar llavors i conrear! conrear ideas, plantes i confiança.
  I no em preocupa que opineu o que feu opinar als marxants … cuan paro als pobles aquests em demanen contacte.. a mi, no a la organitzacio,. Per la forma desinteresada en que tracto a la gent pel seu propi be i no pel de la movilitzacio..

  Manifesto que (a titol personal) nirem per interios am hombres , amb aigua , sense asfalt a hores dignes de marxar… caminant per lesquerra sense tallar carrils entran als pobles sense cridar!! parant per comunicar i entendre tant a afectats com els que fan efectes, per poder mostrar i sensibilitzar, sense presionar. A copons 4 persones ja vem veure que feu i 5 o 6 gents de Copons ja ens va veure a nosatres tb … mentres tots dormieu a Vendrell, eols metges no em curaven… La Psicologa (la meva amiga)i nois del propi poble estaren amb mi tota la nit fins agafar el tren, ells son la prova de que un furutr es millor mentres debatiem actituds encara ens molestaben gent borratxa (propia de la marxa) interferoint i moestan una conversa digne… Els nois em deien no tenvagis aquesta gent et necesita. He vist que a plaça tb … pero no hi sere, marxare perque tenim la obligacio moral i etica de fer les coses be. Si soc capaç de xerrar amb seny amb el jefe dels mossos, amb respecte i educacio, soc capaç de parlar amb cualsevol faccio ja.. vinc amb el cor obert . entrarem als pobles amb vosatres .. indignats volem fer feina humana i contingut real que presentar al govern en arribar a Madrid!

  Si tothom es posa en arribar a fer gresca i taller de CLOWNS.. no es fa feina si preneu alcohol no recolliu la brossa, fumem durant asambleas, crideu eslogans reivindicatius a gent que os mira amb sdesconfiança…. respondrem per aquestes persones com es mereix, dic dues coses.. els malalts mentals que no podem dependre de si mateixos …haurien de abandonar la marxa. Per evitar conflictes , el vendrell no era el millor lloc on liarla… si voleu amagar aixo,molt be , pero el moiviiment es transparent… per lo bo i lo dolent. Hi ha gent compromessa es amb qui contarem .. ja prou de robatoris. o de gent que creu que tot es de tos …es aixi pero hi ha gent amb necesitats , no se les tregueu! Perque perdeu molta gent valiosa… pero no patiu que tenim capacitat de coordinacio , i no em abandonat nomes ens palntajem comn fer be les coses… wl dia 2 tronem amb o sense vosatres, no ens podeu manar quin cami recorre! no ens poideu ordenar nar per la nacional a les 14:00 sota el sol amb una pancarta si no feu cas dels consells que os donem per sanitat , informarem a sanitat , del estrees que alguns pateixen (per la causa) entre cometes… vem repara copons… vem fer un mon nou .. fins que ens recolliren i tot son problemes de convivencia… perque no hi ha seny .. jo soc foll per la tensio social .. pero la inconsciencia sa de corretgir, no oppot esser que la gent no compri fruits pel cami .. i en arribar al poble hi hagin mes cerveses que veus! NO es una MARCHA! de festa! es una queixa son 27 dies de cami important compromes, atent, amb posibles conflictes on les actituts de molts … deixen la imatge bastant malament , son persones san de cuidar si un frances no te amics no sel pit apartar , sa de humanitzar !

  Aixo manifesto, som individuals sense representant ni tutors, responsables amb el grup.. el que fagi mala veu o imatge del grup sera posat sobre la taula directament. debant de totohom no som esborotadors, som gent bona que no tolerem males actituds que ens descalifiquen.

  Us ha parlat Isaac Valles , nomes venia a caminar i pensar, observar i filosofar… he cambiat EN 3 DIES!!! Ara coordino , no mimporta si no em cureu , als pobles hi han bons metges, no mimporta si agafeu el meu mejar biologic ordenant per la metgessa, mentres os gasteu els diners en beguda. En arribar `parlare sobre la corrupcio parlamentaria i els fets de ser politic o portar lodi de les terres en guerra i expresarlo als nostres joves que son influenciables… aquest dos dies ni pirates ni coordinacio ni informacio man enviat com els hi vai demanar les propostes i el contingut a desemvolupar … ho esteu fent malament i els que hem marxat tornem per fer be les coses.. no permetrem mes crits, ni insults en mig de converses… si cal avisarem a laes autoritats nosatres mateixos , peroque si no hi ha moderacio, moderarem nosatres, amb cor, seny i sobretot contant amb tots vosatres.

  Hi ha tanta feina, nois… esta l’olla que vull!! gent en cotxe ens para per reivindicar i ho anotem , no cridem! ja voreu cabarem be el viatge sense mal rotlos i renovats. I cito al senyor del Vendrell… Digueli al Govern a Madrid! que a matat a la gallina dels ous d’or , escanyant al empresari autonom…
  Som conscients … i ho portarem per aquest senyor , i per tots els demes.. hi ho farem a Madrid coordinats en PAU i RESPECTE! Un petom ens veiem el disabte o diumentge.. 🙂 Esas asambleas de pueblo tan ben aguanyades.. Mare de Deu! Aixo es politica real … gent exposant , solucionant i sobretot compartint lo bo i lo dolent.

  Si algu necesita res de Barcelona .. comuniqueu-lo hi ho pujarem, si es realment que nomes pot procedirt daqui i tenim els medis per transportar-ho. Com sempre em falta espai i mon per dir tot..

  Una abraçada.

  P.D.: siusplau envieume al correu els continguts de Vendrell i els pobles seguents per desemvoluparlos i donarlis forma per que siguin presentables i explicatius, cuan arribi
  os informare de primera ma lo que ha succeit a plaça catalunya i que pasara . pero ja ahura pasat el dia 1. Som el poble, a mi cap pancarta em respresenta, cap eslogan de begut! A mi em representen les meves paraules i ho demostren les meves accions. Torno renovat , he vist mes del que puc abarcar i necesito gent compromesa que estigui molt pel que fa i amb els ulls ben obertts per no caure en les paraules de partidistes o revolucionaris, actituds que no escauen amb la base del moviment.. no som 15M som persones.. som poble… som germans que ens ajudem . hasta la posdata es larga ^_^

  Parlo per mi , pero hi ha gent que em segueix desde pobles.. caminant , internet entitats, religion i diferents posicions socials i economicas. Sabeu que njo segueixo als que em segueixen per tan nem tots junts.. no vui donar la nota, pero ja l’he donat desde el primer cop que em posar en un micro exposar solucions .. i tindre el reconeixement de la gent…del poble.. Som Angels. El escrito esta en catalan a traves de la propuesta multicultural pedagogica.

  • Lucía dice:

   Soc la Lucía vaig anar a l’acampada de Vilafranca del Penedès i del Vendrell a donar Reiki a qui en volgués.

   T’escric per animar-te ja que em sap greu que estiguis tant disgustat. També dir-te que em va agradar molt el que vas explicar sobre la teva recollida de llavors a lo llarg del camí per portar-les a Madrid i vaig quedar admirada i emocionada amb moltes de les presentacions que es van fer a l’assemblea del Vendrell.
   També vas dir que renunciaves a algunes coses per tal de tenir una actitud responsable amb el que t’havies compromès i això ho vaig trobar molt lloable.

   Espero que quan et trobis millor continuïs amb la marxa ja que tots som necessaris sobre tot quan tenim la seguretat de que el que estem fen es lo correcte i ens comprometem amb el canvi que desitgem i col•laborem en la il•lusió de fer un mon millor com tu estàs fen.

   Així que ànim Isaac que sàpigues que tens molt de mèrit de fer el que estàs fent i et felicito de tot cor.

   Reb una forta abraçada i molta llum en el teu camí,

   Lucía González

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s